Nyereményszabályzat

Biztosítók.hu „Kalkuláljon és nyerjen egy tabletet!”  nyereményjáték 

 Nyereményszabályzat 

A Biztosítók.hu Alkusz Kft. nyereményjátékot hirdet meg honlapján, a www.biztositok.hu honlapon, „Kalkuláljon és és nyerjen egy tabletet” néven.

 1. A nyereményjáték leírása:

  A nyereményjáték résztvevői:A Biztosítók.hu Alkusz Kft. oldalán (biztosítók.hu) elvégzett utasbiztosítás kalkulációval, amelynek keretében legalább a díjszámítási eredmények oldalig eljutnak, és  érvényes e-mail cím megadással a felhasználók automatikusan részt vesznek a Biztosítók.hu „Kalkuláljon és és nyerjen egy tabletet” nyereményjátékban.
  A legalább az ajánlati oldalig elvégzett utasbiztosítás díjkalkulációval és az érvényes e-mail cím megadásával ügyfeleink részt vesznek egyszeri nyereménysorsolásunkon.

 2. A nyereményjáték időbeli ütemezése:

  A nyereményjáték 2013. december 20-tól 2014. január 31-ig tart, a kalkuláció elvégzésére ebben az időszakban van lehetőség a nyereményjátékban való részvételhez. 
  A sorsolás időpontja: 2014. február 3. 10 h
  A nyereménysorsolás gépi úton zajlik.

 3. A nyereményjáték nyereménye:

  A nyereményjáték keretében 1 nyertest sorsolunk ki. Nyereménye: egy 7 colos tablet.

 4. A nyertesek kiértesítése:

  A nyertest a játék szervezője e-mailben értesíti, a nyeremény kiküldésre kerül a nyertes részére.

  A Biztosítók.hu Alkusz Kft. nem vállal felelősséget a játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért, hibás vagy késedelmes kézbesítésért.
  A nyeremény készpénzre nem váltható.

 5. Kizárások:

  A nyereménysorsoláson nem vehetnek részt a sorsolást szervező Biztosítók.hu Alkusz Kft. munkatársai.

 6. Egyéb rendelkezések:

  A kalkuláció során megadott e-mail címeket a Biztosítók.hu az „Adatvédelmi szabályzat” alapján kezeli, saját akcióiról, nyereményjátékairól, aktuális ajánlatairól értesítést küldhet. A helytelen e-mail cím megadásáért, az ebből származó hátrányokért a Biztosítók.hu nem vállal felelősséget.

A Biztosítók.hu Alkusz Kft. nem vállal felelősséget a nyereményhez kapcsolódó minőségi kifogásokért.

Mivel a sorsoláson való részvétel vásárláshoz nem kötött, ezért tétfizetés nincs, vagyis a jelen nyereményjáték nem minősül szerencsejátéknak a szerencsejáték szervezéséről szóló törvény alapján.

Frissítés dátuma: 2019.01.15.
Ossza meg, ha tetszett