Utasbiztosítás kalkulátor

Utasbiztosítás díjszámítás során összesen 9 darab biztosítónak 70 termékét jelenítjük meg.
1
Díjszámítási
alapadatok
2
Díjszámítási
eredmények
3
Regisztráció,
belépés
4
Utazók
adatai
5
Adatok
ellenőrzése
6
Fizetés
7
Kötvény
letöltése

Az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlásával kapcsolatban kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 800 0008-as telefonszámon.
Felületünk nem a biztosítási piacon elérhető összes releváns biztosító termékét elemzi.

Utazás adatai:
Milyen utazásra indul?
Kérjük, adja meg utazása fő célját!

Amennyiben úti céljának felsorolásunkból több lehetőséget is szeretne kiválasztani, kérjük, tájékozódjon az adott utasbiztosítási termék feltételeiben leírt szolgáltatásokról, valamint a térítési limitekről, mentesülésekről és kizárásokról.
Úti cél:
Kérjük, válassza ki, hogy melyik országba fog utazni!

Felhívjuk figyelmét, hogy a portálunkon értékesített biztosítások a kockázatviselés időpontjában a külügyminisztérium által utazásra nem javasolt országba történő utazásokra nem terjednek ki!

A Külügyminisztérium által nem javasolt országok és térségek listáját itt tekintheti meg.

. .
Indulás időpontja:
Kérjük, adja meg, hogy melyik napon kezdődik az utazása! Ezzel Ön megadja, mikortól legyen érvényes utasbiztosítása, mi legyen szerződésének kockázatviselési kezdete. A kockázatviselés kezdete minden esetben a magyar országhatár magyar idő szerinti átlépésével esik egybe.
. .
Érkezés időpontja:
Kérjük, adja meg, hogy melyik napon fejeződik be az utazása, melyik nap érkezik vissza magyar idő szerint Magyarországra. Biztosításánál ez a dátum lesz a kockázatviselés vége.
Az utazás típusa:
Kérjük, adja meg, hogy egyéni, csoportos vagy családi utazásra indul.
Hány fő utazik?
Kérjük, adja meg, hogy hány fő utazására köt biztosítást!
Utasok adatai:
Kérjük, adja meg, hogy a biztosítás szerződője férfi, nő vagy jogi személy!

Jogi személy nem szerepelhet a biztosítandó utasok között. Amennyiben a szerződő jogi személy, kérjük azt jelölje, hogy a szerződő (Ön) nem utazik!
Ön is a biztosítandó utazók között van?
Amennyiben Ön is a biztosítandó utasok között van, kérjük jelöljön IGEN-t; amennyiben mások utazására köt biztosítást, kérjük jelöljön NEM-et!
Kérjük, hogy az 1. utazó születési dátumához az Ön, azaz a szerződő születési dátumát írja be!
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
Egyéb:
06- /
2017-02-27
Kgfb: március 1-je fontos határidő Már csak néhány napjuk maradt az esedékes díjrészletek befizetésére azoknak az autósoknak, akikn [...]
2017-02-10
Vigyázzon, kivel építtet stadiont vagy családi házat! Januártól már nem csak a gépjárművek után kell kötelezőt fizetni, hanem az építőipari kivitelezőkne [...]
Tovább a hírekre
Elérhetőségek
Telefonszám: 06 1 800 0008
Fax: 06 1 510 0154
Levelezési cím: 6801 Hódmezővásárhely, Pf. 154.
Rólunk
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, lakásbiztosítás, CASCO, utasbiztosításbiztosítás? Jó helyen jár, a Biztosítók.hu Alkusz Kft már hét éve kínálja az Ön igényeinek megfelelő biztosításokat. Válasszon minket a kedvezőbb díjakért, jobb szolgáltatásért, és rugalmasabb szerződés kezelésért!