Utasbiztosítás kalkulátor

Utasbiztosítás díjszámítás során összesen 9 darab biztosítónak 65 termékét jelenítjük meg.
1
Díjszámítási
alapadatok
2
Díjszámítási
eredmények
3
Regisztráció,
belépés
4
Utazók
adatai
5
Adatok
ellenőrzése
6
Fizetés
7
Kötvény
letöltése

Az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlásával kapcsolatban kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 800 0008-as telefonszámon.
Felületünk nem a biztosítási piacon elérhető összes releváns biztosító termékét elemzi.

Utazás adatai
Milyen utazásra indul?
Kérjük, adja meg utazása fő célját!

Amennyiben úti céljának felsorolásunkból több lehetőséget is szeretne kiválasztani, kérjük, tájékozódjon az adott utasbiztosítási termék feltételeiben leírt szolgáltatásokról, valamint a térítési limitekről, mentesülésekről és kizárásokról.
A Külügyminisztérium által nem javasolt országok és térségek listáját itt tekintheti meg.
Új ország hozzáadása
Kérjük, válassza ki, hogy melyik országba fog utazni! Körút esetén minden országot adjon meg!

Felhívjuk figyelmét, hogy a portálunkon értékesített biztosítások a kockázatviselés időpontjában a külügyminisztérium által utazásra nem javasolt országba történő utazásokra nem terjednek ki!
. .
Indulás időpontja:
Kérjük, adja meg, hogy melyik napon kezdődik az utazása! Ezzel Ön megadja, mikortól legyen érvényes utasbiztosítása, mi legyen szerződésének kockázatviselési kezdete. A kockázatviselés kezdete minden esetben a magyar országhatár magyar idő szerinti átlépésével esik egybe.
. .
Érkezés időpontja:
Kérjük, adja meg, hogy melyik napon fejeződik be az utazása, melyik nap érkezik vissza magyar idő szerint Magyarországra. Biztosításánál ez a dátum lesz a kockázatviselés vége.
Az utazás típusa:
Kérjük, adja meg, hogy egyéni, csoportos vagy családi utazásra indul.
Hány fő utazik?
Kérjük, adja meg, hogy hány fő utazására köt biztosítást!
Utasok adatai
Kérjük, adja meg, hogy a biztosítás szerződője férfi, nő vagy jogi személy!

Jogi személy nem szerepelhet a biztosítandó utasok között. Amennyiben a szerződő jogi személy, kérjük azt jelölje, hogy a szerződő (Ön) nem utazik!
Ön is a biztosítandó utazók között van?
Amennyiben Ön is a biztosítandó utasok között van, kérjük jelöljön IGEN-t; amennyiben mások utazására köt biztosítást, kérjük jelöljön NEM-et!
Kérjük, hogy az 1. utazó születési dátumához az Ön, azaz a szerződő születési dátumát írja be!
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
Egyéb:
06- /
2017-06-27
A Pannónia Általános Biztosító lakásbiztosítási, társasház-biztosítási és kgfb állományát az Aegonra ruházza át A Magyar Nemzeti Bank (MNB) engedélyezte, hogy a Pannónia Általános Biztosító Zrt. a lakásbiztos [...]
2017-05-04
Fél milliárdba fáj a biztosítóknak az áprilisi hó A múlt heti télies időjárás miatt hétfő reggelig közel 4.000 lakossági ingatlanban jelentettek károk [...]
Tovább a hírekre
Elérhetőségek
Telefonszám: 06 1 800 0008
Fax: 06 1 510 0154
Levelezési cím: 6801 Hódmezővásárhely, Pf. 154.
Rólunk
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, lakásbiztosítás, CASCO, utasbiztosításbiztosítás? Jó helyen jár, a Biztosítók.hu Alkusz Kft már hét éve kínálja az Ön igényeinek megfelelő biztosításokat. Válasszon minket a kedvezőbb díjakért, jobb szolgáltatásért, és rugalmasabb szerződés kezelésért!