Utasbiztosítás kalkulátor

Utasbiztosítás díjszámítás során összesen 7 biztosítónak 56 termékét jelenítjük meg.

Díjszámítási eredmények
Kérését rögzítettük
Kérdése van?
Segítünk! Segítséget kérek
Később folytatom,
most menteni szeretném
Tájékoztatjuk, hogy a megadott e-mail címre elküldjük Önnek a díjszámítás folytatásához szükséges linket.
Visszahívás kérése
A fentiekben megadott telefonszámát a visszahívás időpontjáig őrizzük meg és semmilyen további célra nem használjuk fel, harmadik fél számára nem adjuk át!

Az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlásával kapcsolatban kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 800 0008-as telefonszámon.
Felületünk nem a biztosítási piacon elérhető összes releváns biztosító termékét elemzi.

Utazás adatai

Milyen utazásra indul?
Kérjük, adja meg utazása fő célját!

Amennyiben úti céljának felsorolásunkból több lehetőséget is szeretne kiválasztani, kérjük, tájékozódjon az adott utasbiztosítási termék feltételeiben leírt szolgáltatásokról, valamint a térítési limitekről, mentesülésekről és kizárásokról.
A Külügyminisztérium által nem javasolt országok és térségek listáját itt tekintheti meg ».
Kérjük, válassza ki, hogy melyik országba fog utazni! Körút esetén minden országot adjon meg!

Felhívjuk figyelmét, hogy a portálunkon értékesített biztosítások a kockázatviselés időpontjában a külügyminisztérium által utazásra nem javasolt országba történő utazásokra nem terjednek ki!
Indulás időpontja:
Kérjük, adja meg, hogy melyik napon kezdődik az utazása! Ezzel Ön megadja, mikortól legyen érvényes utasbiztosítása, mi legyen szerződésének kockázatviselési kezdete. A kockázatviselés kezdete minden esetben a magyar országhatár magyar idő szerinti átlépésével esik egybe.
Érkezés időpontja:
Kérjük, adja meg, hogy melyik napon fejeződik be az utazása, melyik nap érkezik vissza magyar idő szerint Magyarországra. Biztosításánál ez a dátum lesz a kockázatviselés vége.
Hány fő utazik?
Kérjük, adja meg, hogy hány fő utazására köt biztosítást!
Családi kedvezményre a következő esetben jogosult: utazó lehet a biztosított utazó házastársa, bejegyzett élettársa, élettársa és azon egyeneságbeli leszármazói (gyermek, örökbe fogadott, mostoha-és nevelt gyermek), akiknek életkora a biztosítási időszak kezdetekor a 18. életévet nem haladja meg.

Utasok adatai

Kérjük, adja meg, hogy a biztosítás szerződője férfi, nő vagy jogi személy!

Jogi személy nem szerepelhet a biztosítandó utasok között. Amennyiben a szerződő jogi személy, kérjük azt jelölje, hogy a szerződő (Ön) nem utazik!
Ön is a biztosítandó utazók között van?
Amennyiben Ön is a biztosítandó utasok között van, kérjük jelöljön IGEN-t; amennyiben mások utazására köt biztosítást, kérjük jelöljön NEM-et!
Kérjük, hogy az 1. utazó születési dátumához az Ön, azaz a szerződő születési dátumát írja be!