Évforduló regisztráció

Évforduló regisztráció

Segítünk, hogy spórolhasson biztosítási díján!

Amennyiben megadja biztosítási évfordulójának dátumát, a Biztosítók.hu csapata segít Önnek a spórolásban, és akár egy jobb biztosítási ajánlat megtalálásában!

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, hogy időben értesíthessük a váltás lehetőségéről!

1. gépjármű

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Biztosítók.hu Alkusz Kft. információs anyagokat küldhessen az általam megadott e-mail címre az Alkusz honlapja és az általa kínált termékek újdonságairól, új szolgáltatásairól, marketing akcióiról és nyereményjátékairól, valamint piackutatási célból.

2017-06-27
A Pannónia Általános Biztosító lakásbiztosítási, társasház-biztosítási és kgfb állományát az Aegonra ruházza át A Magyar Nemzeti Bank (MNB) engedélyezte, hogy a Pannónia Általános Biztosító Zrt. a lakásbiztos [...]
2017-05-04
Fél milliárdba fáj a biztosítóknak az áprilisi hó A múlt heti télies időjárás miatt hétfő reggelig közel 4.000 lakossági ingatlanban jelentettek károk [...]
Tovább a hírekre
Elérhetőségek
Telefonszám: 06 1 800 0008
Fax: 06 1 510 0154
Levelezési cím: 6801 Hódmezővásárhely, Pf. 154.
Rólunk
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, lakásbiztosítás, CASCO, utasbiztosításbiztosítás? Jó helyen jár, a Biztosítók.hu Alkusz Kft már hét éve kínálja az Ön igényeinek megfelelő biztosításokat. Válasszon minket a kedvezőbb díjakért, jobb szolgáltatásért, és rugalmasabb szerződés kezelésért!