Miért válassza a Biztosítók.hu Alkuszt?

 A Biztosítók.hu 2009. október végén, a kötelező váltási időszak elején kezdte meg értékesítési tevékenységét.

A Biztosítók.hu Alkuszon keresztül 2009. november-decemberében 26.000 kötelező felelősségbiztosítási biztosító-váltás történt, ezzel alkusz cégünk a 4. legnagyobb online alkusszá lépett elő. Az elmúlt biztosítási kampányban sikerült szerződéseink számát megduplázni, illetve a tapasztalatok alapján méginkább ügyfélbaráttá alakítani szolgáltatásainkat.

Cégünk 2010 folyamán számos egyéb lakossági biztosítással bővítette szolgáltatásai körét. Megkötheti akár casco, akár utasbiztosítását is néhány adat megadása után.

A 2011-es évben szintén új termék bevezetésével bővítettük termék palettánkat, már lakásbiztosítás kötésére is lehetőség van oldalunkon keresztül. Októberben pedig megújult weboldalunkon még egyszerűbbé váltak szerződés-kötési folyamatok. A Biztosítók.hu úgynevezett online alkusz, díjaink minden esetben tartalmazzák a biztosítók online kedvezményeit, így rajtunk keresztül valóban lehetősége van a legkedvezőbb díj kiszámítására.

Szakértelem
A biztosítók.hu szakértelmében Ön is megbízhat! Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársaink, akikkel Ön is kapcsolatba léphet, magas szintű szaktudással rendelkezzenek, és valódi szakértőként tudják megválaszolni ügyfeleink kérdéseit.

Ön is bármikor kérdezheti honlapunkon biztosítási szakértőnket!

Ügyfélközpontúság
Bármilyen kérdése merülne fel biztosításával kapcsolatban, munkatársaink rendelkezésére állnak. A legfontosabb számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.

Online szolgáltató
A Biztosítók.hu Alkusz interneten keresztül végzi biztosítás-értékesítési és ügyfélszolgálati tevékenységét, így időt spórolva Önnek. Célunk, hogy felhasználóbarát, könnyen használható biztosítás-kötési rendszert fejlesszünk Önnek.

Árgarancia
A Biztosítók.hu árgaranciát vállal a honlapunkon megkötött biztosításokra. Garantáljuk, hogy a honlapunkon kiszámított díj megegyezik a biztosítótársaságok által számított díjjal. Amennyiben a honlapunkon kalkulált díj eltér a kötvényesített – a biztosítótársaságok által kiszámított- díjtól, a kalkulátorunk helytelen működése miatt, a többletköltséget cégünk kifizeti Önnek. Természetesen az árgaranciát csak helyes adatok megadásával tudjuk nyújtani Önnek.

 

Frissítés dátuma: 2024.01.17.
További cikkekért keresse fel Blog oldalunkat