Miért válassza a Biztosítók.hu Alkuszt?

 A Biztosítók.hu 2009. október végén, a kötelező váltási időszak elején kezdte meg értékesítési tevékenységét.

A Biztosítók.hu Alkuszon keresztül 2009. november-decemberében 26.000 kötelező felelősségbiztosítási biztosító-váltás történt, ezzel alkusz cégünk a 4. legnagyobb online alkusszá lépett elő. Az elmúlt biztosítási kampányban sikerült szerződéseink számát megduplázni, illetve a tapasztalatok alapján méginkább ügyfélbaráttá alakítani szolgáltatásainkat.

Cégünk 2010 folyamán számos egyéb lakossági biztosítással bővítette szolgáltatásai körét. Megkötheti akár casco, akár utasbiztosítását is néhány adat megadása után.

A 2011-es évben szintén új termék bevezetésével bővítettük termék palettánkat, már lakásbiztosítás kötésére is lehetőség van oldalunkon keresztül. Októberben pedig megújult weboldalunkon még egyszerűbbé váltak szerződés-kötési folyamatok. A Biztosítók.hu úgynevezett online alkusz, díjaink minden esetben tartalmazzák a biztosítók online kedvezményeit, így rajtunk keresztül valóban lehetősége van a legkedvezőbb díj kiszámítására.

Szakértelem
A biztosítók.hu szakértelmében Ön is megbízhat! Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársaink, akikkel Ön is kapcsolatba léphet, magas szintű szaktudással rendelkezzenek, és valódi szakértőként tudják megválaszolni ügyfeleink kérdéseit.

Ön is bármikor kérdezheti honlapunkon biztosítási szakértőnket!

Ügyfélközpontúság
Bármilyen kérdése merülne fel biztosításával kapcsolatban, munkatársaink rendelkezésére állnak. A legfontosabb számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.

Online szolgáltató
A Biztosítók.hu Alkusz interneten keresztül végzi biztosítás-értékesítési és ügyfélszolgálati tevékenységét, így időt spórolva Önnek. Célunk, hogy felhasználóbarát, könnyen használható biztosítás-kötési rendszert fejlesszünk Önnek.

Árgarancia
A Biztosítók.hu árgaranciát vállal a honlapunkon megkötött biztosításokra. Garantáljuk, hogy a honlapunkon kiszámított díj megegyezik a biztosítótársaságok által számított díjjal. Amennyiben a honlapunkon kalkulált díj eltér a kötvényesített – a biztosítótársaságok által kiszámított- díjtól, a kalkulátorunk helytelen működése miatt, a többletköltséget cégünk kifizeti Önnek. Természetesen az árgaranciát csak helyes adatok megadásával tudjuk nyújtani Önnek.

 

Frissítés dátuma: 2014.12.08.

2017-06-27
A Pannónia Általános Biztosító lakásbiztosítási, társasház-biztosítási és kgfb állományát az Aegonra ruházza át A Magyar Nemzeti Bank (MNB) engedélyezte, hogy a Pannónia Általános Biztosító Zrt. a lakásbiztos [...]
2017-05-04
Fél milliárdba fáj a biztosítóknak az áprilisi hó A múlt heti télies időjárás miatt hétfő reggelig közel 4.000 lakossági ingatlanban jelentettek károk [...]
Tovább a hírekre
Elérhetőségek
Telefonszám: 06 1 800 0008
Fax: 06 1 510 0154
Levelezési cím: 6801 Hódmezővásárhely, Pf. 154.
Rólunk
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, lakásbiztosítás, CASCO, utasbiztosításbiztosítás? Jó helyen jár, a Biztosítók.hu Alkusz Kft már hét éve kínálja az Ön igényeinek megfelelő biztosításokat. Válasszon minket a kedvezőbb díjakért, jobb szolgáltatásért, és rugalmasabb szerződés kezelésért!