Regisztráció

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező
Regisztráció Facebookkal
06- /
. .
 
Hozzájárulok ahhoz, hogy a Biztosítók.hu Alkusz Kft. információs anyagokat küldhessen az általam megadott e-mail címre az Alkusz honlapja és az általa kínált termékek újdonságairól, új szolgáltatásairól, marketing akcióiról és nyereményjátékairól, valamint piackutatási célból.
Hozzájárulok hírlevelek, reklámok küldéséhez az Adatkezelési szabályzatban foglaltak szerint.
Az alábbiakban megjelenített tájékoztatók, szabályzatok elolvasását a hivatkozásra történő kattintással kell jeleznie.
Elfogadom az Üzletszabályzatot, és hozzájárulok adataimnak az Adatkezelési szabályzatban meghatározottak szerint történő kezeléséhez.
Regisztrálok
2017-06-27
A Pannónia Általános Biztosító lakásbiztosítási, társasház-biztosítási és kgfb állományát az Aegonra ruházza át A Magyar Nemzeti Bank (MNB) engedélyezte, hogy a Pannónia Általános Biztosító Zrt. a lakásbiztos [...]
2017-05-04
Fél milliárdba fáj a biztosítóknak az áprilisi hó A múlt heti télies időjárás miatt hétfő reggelig közel 4.000 lakossági ingatlanban jelentettek károk [...]
Tovább a hírekre
Elérhetőségek
Telefonszám: 06 1 800 0008
Fax: 06 1 510 0154
Levelezési cím: 6801 Hódmezővásárhely, Pf. 154.
Rólunk
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, lakásbiztosítás, CASCO, utasbiztosításbiztosítás? Jó helyen jár, a Biztosítók.hu Alkusz Kft már hét éve kínálja az Ön igényeinek megfelelő biztosításokat. Válasszon minket a kedvezőbb díjakért, jobb szolgáltatásért, és rugalmasabb szerződés kezelésért!