Vélemények rólunk

Írjon nekünk Ön is!

Véleménye számunkra kiemelten fontos annak érdekében, hogy szolgáltatásaink minőségét a legmagasabb szintre emelhessük, és ezáltal a jövőben is elégedett Ügyfelünk legyen.

Kérjük, ossza meg velünk személyes tapasztalatait, észrevételeit vagy javaslatait a info@biztositok.hu címen.

Korábbi vélemények

Kedves Anita!

Önöknél kötöttem meg az utasbiztosítást, csak az indulás előtt jutott eszembe, hogy nem kötöttem még, de az Önök oldalán tényleg csak pár perc volt, bankkártyával rögtön kifizettem és azonnal megkaptam a kötvényt. Azóta hazajöttünk, nem volt semmi gond, de kérem gépkocsi biztosításommal kapcsolatban is keressenek majd! Köszönöm!

Tisztelettel:
Z.K.
2017.01.06.
Kedves Anett!

Nagyon szépen köszönöm ezt a lelkiismeretes és precíz munkát amit végez!

Üdvözlettel:
VJ.
2016.01.13.
Tisztelt Alkusz!

Köszönöm a gyors segítségüket, már be is fizettem a díjat.

Üdv,
HG.
2015.04.24.
Kedves Ügyintéző!

A biztosítóm nem küldte ki a csekket időben, de az Önök segítségével már sikerült befizetnem a díjat.

Üdv,
ZM.
2015.03.11.
Tisztelt Alkusz!

A bónuszomat megint nem akarja jóváírni a biztosító, B10-ből A0-ba soroltak, kérem, hogy most is legyenek a segítségemre ahogyan a korábbi években is tették. Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal.
Köszönöm a segítséget!

Üdv,
KG.
2015.02.03.
Tisztelt Biztosítók.hu!

Vásároltam egy másik autót és szeretném, ha felvennék velem a kapcsolatot, mert az előző kocsimra is minden évben maguknál kötöttem, ha jól tudom akkor most sem kell papirozni semmit.
Várom ismét gyors és korrekt segítségüket!

Üdv,
SzM.
2015.01.16.
Kedves Alkusz Kft.!

Köszönöm a segítségüket, majdnem 13000 Ft-ot spóroltam azzal, hogy egy másik biztosítóhoz kötöttem át a gépjármű biztosításomat. Ha nem küldenek e-mailt időben, akkor el is felejtettem volna, hogy mikor köthetem át.

Üdv,
MN.
2014.12.11.
Tisztelt Biztosítók.hu Kft.!

Ahogy kifizettem az utasbiztosításomat, rögtön meg is kaptam a kötvényt. Ennyire egyszerűen működik az egész? Vagy szükségem van még valamire? Várnom kell még valamit?

Üdv,
HL.
2014.11.24.