Csekk igénylése online

A biztosítási szerződések folyamatossága szempontjából minden időszakot díjjal kell fedezni. Azonban előfordulhat, hogy a biztosítási díjak fizetésére szolgáló csekk elveszik, megsérül, esetleg meg sem érkezik.

Összegyűjtöttük azokat a biztosítókat, akiknél lehetőség van az online csekk igénylésre. A weboldalakat a biztosítók nevére kattintva érheti el.

 

Csekk igénylése online:

Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt

Allianz Biztosító Zrt

Generali-Providencia Biztosító Zrt

Genertel Biztosító Zrt

K&H Biztosító Zrt

Közlekedési Biztosító Egyesület oldalán az Igazolások menüpont alatt a Csekk gombra kattintva

Signal Biztosító Zrt

Union Biztosító Zrt

Frissítés dátuma: 2016.05.27.

2017-06-27
A Pannónia Általános Biztosító lakásbiztosítási, társasház-biztosítási és kgfb állományát az Aegonra ruházza át A Magyar Nemzeti Bank (MNB) engedélyezte, hogy a Pannónia Általános Biztosító Zrt. a lakásbiztos [...]
2017-05-04
Fél milliárdba fáj a biztosítóknak az áprilisi hó A múlt heti télies időjárás miatt hétfő reggelig közel 4.000 lakossági ingatlanban jelentettek károk [...]
Tovább a hírekre
Elérhetőségek
Telefonszám: 06 1 800 0008
Fax: 06 1 510 0154
Levelezési cím: 6801 Hódmezővásárhely, Pf. 154.
Rólunk
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, lakásbiztosítás, CASCO, utasbiztosításbiztosítás? Jó helyen jár, a Biztosítók.hu Alkusz Kft már hét éve kínálja az Ön igényeinek megfelelő biztosításokat. Válasszon minket a kedvezőbb díjakért, jobb szolgáltatásért, és rugalmasabb szerződés kezelésért!