Biztosítók.hu Árgarancia

A Biztosítók.hu árgaranciát vállal a honlapunkon megkötött biztosításokra. Garantáljuk, hogy a honlapunkon kiszámított díj megegyezik a biztosítótársaságok által számított díjjal.

 

Amennyiben a honlapunkon kalkulált díj eltér a kötvényesített – a biztosítótársaságok által kiszámított- díjtól, a kalkulátorunk helytelen működése miatt, a többletköltséget cégünk kifizeti Önnek.

 

Az árgaranciát természetesen csak helyes adatok megadásával tudja cégünk vállalni. Tehát a Biztosítók.hu nem tud garanciát vállalni azokra az esetekre, ahol a díjszámítási eredményt befolyásoló adatok megadása helytelen. Ilyen adatok lehetnek pl. olyan kedvezmények bejelölése, amelyre Ön nem jogosult, a gépjármű adatainak helytelen, pontatlan megadása, a forgalmi engedélybe bejegyzett irányítószám helytelen megadása, rossz bonus-malus besorolás, stb.

Frissítés dátuma: 2011.10.03.

2017-06-27
A Pannónia Általános Biztosító lakásbiztosítási, társasház-biztosítási és kgfb állományát az Aegonra ruházza át A Magyar Nemzeti Bank (MNB) engedélyezte, hogy a Pannónia Általános Biztosító Zrt. a lakásbiztos [...]
2017-05-04
Fél milliárdba fáj a biztosítóknak az áprilisi hó A múlt heti télies időjárás miatt hétfő reggelig közel 4.000 lakossági ingatlanban jelentettek károk [...]
Tovább a hírekre
Elérhetőségek
Telefonszám: 06 1 800 0008
Fax: 06 1 510 0154
Levelezési cím: 6801 Hódmezővásárhely, Pf. 154.
Rólunk
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, lakásbiztosítás, CASCO, utasbiztosításbiztosítás? Jó helyen jár, a Biztosítók.hu Alkusz Kft már hét éve kínálja az Ön igényeinek megfelelő biztosításokat. Válasszon minket a kedvezőbb díjakért, jobb szolgáltatásért, és rugalmasabb szerződés kezelésért!