Kösse meg utasbiztosítását a Biztosítók.hu honlapon

A Biztosítók.hu Alkusz 2010. július elejétől kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás értékesítése és magán-nyugdíjpénztári átléptetés mellett utasbiztosítás értékesítésével is foglalkozik.

 

Honlapunkon jelenleg 8 biztosító 48-féle utasbiztosítási terméke közül választhatják ki ügyfeleink a számukra legmegfelelőbb utasbiztosítást. Termékkínálatunk ügyfeleink eltérő igényeihez igazodik.

 

A hagyományos utazásokon kívül a profi búvárok, a síelni indulók és az extrém sportot űző ügyfeleink is széles körben válogathatnak a számukra megfelelő utasbiztosítások között. Nem csak a nyaralni indulóknak kínálunk utasbiztosítási termékeket, a külföldi szakmai gyakorlatra, baby-sitter munkára utazók is megköthetik nálunk utasbiztosításukat.

 

A szerződés megkötésének folyamata egyszerű, kényelmesen, néhány utazási adat megadásával elvégezhető a díjkalkuláció, lehetőség van honlapunkon a termékek összehasonlítására is. A díjfizetés a CIB Bank internetes díjfizetési rendszerén keresztül történik, a díjfizetést követően akár azonnali kockázatviselési kezdettel élhet a szerződés. A szerződéskötés végén azonnal letölthető a biztosítási kötvény, melyet a szerződő e-mail címére is megküld az alkusz cég.

Frissítés dátuma: 2011.10.03.
További cikkekért keresse fel Blog oldalunkat