Lassan itt a nyaralási szezon!

Ha eddig még nem döntötték el, hogy hol nyaralnak, lassan ideje kijelölni az utazás célpontját. Ha már meg van az úti cél, ne feledkezzenek meg saját biztonságukról sem. Pár ezer forintért már utasbiztosítást köthetnek, mely teljes körű szolgáltatást nyújt az esetleges baj bekövetkeztekor.

 

A biztosító társaságok egyes szolgáltatásai teljes körű védelmet biztosítanak számunkra. A saját testi épségünk mellett poggyászaink védelméről se feledkeznek meg. Mindemellett egy 24 órás assistance szolgáltatást is igénybe vehetünk mely a Föld bármely pontjáról anyanyelvünkön tájékoztat a baj bekövetkeztekor a további teendőkről. Ezzel a szolgáltatással bátran állíthatjuk, hogy mindenhol számíthatunk a segítségnyújtásra, mely igen megnyugtató több 1000 km-re lakhelyünktől. Természetesen a biztosítók szolgáltatási köre nem egyforma, így érdemes az egyes biztosítók feltételfüzetét részletesen elolvasni.

 

Az utasbiztosítást mindenképp még magyarországi tartózkodásunk alatt kell megkötni. A szerződés megkötéséhez csupán pár személyes adat megadására van szükség, majd internetes fizetésre alkalmas bankkártya segítségével van lehetőség szerződésük díját rendezni és ezek után már a biztosításról szóló kötvényét ki is nyomtathatja. Ezen dokumentumot mindenképp magával kell vigye utazása során, hisz ezzel tudja igazolni szerződésének érvényességét.

 

A különböző biztosító társaságok külön szolgáltatásai nem egyforma kockázatokra terjed ki. Az általános fedezetek közé tartozik többek között a baleset -betegbiztosítás, asszisztancia szolgálat, poggyászbiztosítás. Mindezek mellé kiegészítő biztosításokat is köthetünk ellendíj megfizetése esetén. Ha eddig még nem kalkulált utasbiztosítási díjat, honlapunkon gyorsan és egyszerűen megteheti ezt.

 

Utasbiztosítási díjkalkuláció

 

Frissítés dátuma: 2024.01.23.
További cikkekért keresse fel Blog oldalunkat