Lakásbiztosítás kampány 2024 »

Újabb viharok várhatóak

A meteorológiai szolgálat adatai alapján sajnos az idei év sem lesz sokkal „nyugodtabb” a viharokat illetően, mint a tavalyi. Idén már majdnem 2 milliárd forintnyi kárt okozott a szélsőséges időjárás.

Az idei évben az eddigi felmérések alapján a legtöbb kárt a villámcsapások okozták hazánkban. A tavalyi káreseményeket még nem múlta felül az idei, de ettől függetlenül rengeteg bejelentés érkezik a biztosítók részére. Aki lakásbiztosítással rendelkezik, a biztosító megtéríti a viharok okozta károkat részükre, melyek összege több tízezer forint is lehet. A villámcsapás mellett gyakori a jég által okozott káresemény, valamint a heves zivatarok által okozott tetőszerkezeti meghibásodások, beázások. A tavalyi évhez képest változást mutat, hogy az idei esztendőben földrajzilag elosztott a viharok útja, azaz sajnos senki tulajdona nem lehet biztonságban, kivétel, ha az ingatlanunkra lakásbiztosítást kötünk. A biztosítók részére benyújtott kárigények felmérése és a károk megtérítése folyamatosan zajlik.

Ha eddig még nem kötötte meg lakásbiztosítását, megteheti azt egyszerűen és gyorsan honlapunkon. Ha kérdése lenne a témával kapcsolatban, keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol készségesen állnak rendelkezésére munkatársaink!

 

 

Frissítés dátuma: 2024.01.26.
További cikkekért keresse fel Blog oldalunkat