Lakásbiztosítás kampány 2024 »

Hogyan csökkentsük nyaralásunk kiadásait?

Most már nyugodtan kijelenthetjük, vége a télnek, itt a várva várt tavasz. A télikabátok és csizmák ideje lejárt, elővehetjük lengébb ruhadarabjainkat. Nem kell reggel vacogva munkába sietnünk, akár egy rövidebb sétát is közbeiktathatunk a friss levegőn. Ez segít mind közérzetünkön és egészségünkön is. Akár már nyaralásunkat is megtervezhetjük, de hogyan spórolhatunk, hogyan tehetjük mindezt olcsóbbá? Ebben szeretnénk Önnek segíteni néhány hasznos tanáccsal.

 

Külföldre utazásunk során hasznos, ha odafigyelünk mikor váltjuk meg repülőjegyünket. Célszerű utazásunk előtt már jó néhány hónappal előtte megvenni, így olcsóbban juthatunk hozzá. Az ár tekintetében az sem mindegy, mikor tesszük ezt, ugyanis bizonyos napokon pl:. hétfő délutántól szerda reggelig kedvezményesen juthatunk jegyünkhöz.

 

Talán nem mindenki tudja, de a kellőképpen felfújt gumikerekek csökkenthetik üzemanyagunk fogyasztását, ami a jelenlegi áraknál lényeges spórolást jelent. Ráadásul, ha tartani tudjuk tempónkat egy viszonylagos folyamatos sebesség keretein belül, ezzel is tudjuk fogyasztásunkat csökkenteni.

 

Utazásunk során nem utolsó szempont, hogy hol szállunk meg. Lényeges már leendő szálláshelyünket is időben lefoglalni és ha csak 1-2 napra szállunk meg talán nem kell a legdrágább hotelt választani. Természetesen ezen igények egyénenként különböző lehet.

 

Sokan ha elutaznak nyaralni, olyan célzattal teszik azt, hogy kikapcsolódjanak, szellemileg testileg feltöltődjenek. Megadjanak maguknak mindent amit kívánnak, szeretnének. Sokat spórolhatunk azonban a magunk által elkészített ételeken. Vihetünk magunkkal tartós élelmiszereket, melyekből finomabbnál finomabb szendvicsek készülhetnek. Ha az utazótáskánk befogadóképessége még nem telítődött, akár palackos vizet, üdítőt is vihetünk magunkkal.

 

Utazásunk előtt tanácsos minden elektronikai eszközt áramtalanítani, ugyanis az otthon maradt szúnyogoknak nincs szüksége a televíziónk készenléti állapotának világítására.

 

 Ezen dolgok megspórolt összegén gondoskodhatunk saját magunk biztonságáról. A baj nem jelentkezik be előre, nyaralásunk, legszebb pillanatainkban is bekövetkezhet. A tengerparti lubickolás során ellophatják poggyászunkat, értékeinket, rosszabb esetben baleset érhet minket, családtagjainkat. Erre az esetre nyújt megoldást a honlapunkon megköthető utasbiztosítás.

 

Számolja ki most utasbiztosításának díját és válassza az Önnek legmegfelelőbbet!

 

Forrás:aegondirekt.hu

Frissítés dátuma: 2024.01.24.
További cikkekért keresse fel Blog oldalunkat