Utasiztosítás díj kifizetése, lemondás

A biztosítási díj kifizetése:
A honlapunkon megkötött biztosítási díj kifizetése internetes bankkártyás díjfizetési móddal és átutalással lehetséges.

Bankkártyás fizetés esetén a szerződéskötés végén van lehetősége a díj kifizetésére a CIB bank internetes rendszerén keresztül. Szükséges megadnia a bankkártyája adatait, amelyeket közvetlenül a CIB banknak ad meg. Az Ön adatait cégünk semmilyen formában nem tárolja.

Átutalásnál a szerződéskötés végén megadjuk az átatuláshoz szükséges adatokat. Biztosítási kötvényét abban az esetben tudjuk Önnek a szerződéskötés napján elküldeni, amennyiben az átutalás folyamatát a szerződéskötés munkanapján legkésőbb délelőtt 11 óráig kezdeményezi. Amennyiben utalását pénteken 11 óra után, vagy hétvégén/munkaszüneti napon/ünnepnapon indítja, a díj jóváírására csak hétfőn/első munkanapon lesz lehetőségünk, kötvényét csak ekkor kapja meg. 

 A díj jóváírását követően azonnal küldjük Önnek biztosítási kötvényét az Ön által megadott e-mail címre.

Bankkártyás díjfizetésre alkalmas kártyák:
A bankkártyás díjfizetési mód előnye, hogy a biztosítási szolgáltatást azonnali díjfizetéssel, azonnal igénybe veheti.

A CIB bank internetes fizetési rendszere a MasterdCard ill. a VISA termékcsaládba tartozó bankkártyákkal végzett tranzakciókat számolja el. A vásárlásra alkalmas bankkártyák közül interneten az alábbiakkal lehet tranzakciót kezdeményezni:

  • MasterCard

  • VISA

  • VISA Electron (Ennek interneten történő használata a kibocsátó banktól függ. A kibocsátó bank határozhatja meg, hogy engedélyezi-e a kártyát internetes, úgynevezett 'Cnp'-card not present típusú tranzakciók végzésére.

  • Internetes kártyák (webkártyák) pl. CIB Internetkártya

Lemondás:
Mindenkivel történhetnek váratlan események ami miatt utazását el kell halasztania. Honlapunkon keresztül nyugodtan megkötheti hetekkel előre is utasbiztosítását, hiszen a Biztosítók.hu utasbiztosítási-lemondási szolgáltatása révén lehetősége van lemondani a már megkötött utasbiztosítását. Legkésőbb a kockázatviselés kezdete előtti napon lemondhatja biztosítását, így nem veszik el a befizetett pénze.

A dokumentumok oldalon megtalálja biztosítási kötvényét, az utasbiztosítás lemondása linkre kattintva töröltetheti szerződését. Adott hónap 1-je és 31-e közötti lemondások biztosítási díját a következő hónap 1-je és 10-e között utaljuk vissza az Ön által megadott bankszámlaszámra.

A Biztosítók.hu utasbiztosítási-lemondási szolgáltatása is ügyfeleink érdekeit szolgálja, Önért vagyunk, legközelebb is válasszon minket.

Frissítés dátuma: 2014.10.01.

Kérdése van?
Vagy nézze meg mások kérdéseit, és takarítson meg ezreket!
Kiszámolom utasbiztosításom díját
2017-06-27
A Pannónia Általános Biztosító lakásbiztosítási, társasház-biztosítási és kgfb állományát az Aegonra ruházza át A Magyar Nemzeti Bank (MNB) engedélyezte, hogy a Pannónia Általános Biztosító Zrt. a lakásbiztos [...]
2017-05-04
Fél milliárdba fáj a biztosítóknak az áprilisi hó A múlt heti télies időjárás miatt hétfő reggelig közel 4.000 lakossági ingatlanban jelentettek károk [...]
Tovább a hírekre
Elérhetőségek
Telefonszám: 06 1 800 0008
Fax: 06 1 510 0154
Levelezési cím: 6801 Hódmezővásárhely, Pf. 154.
Rólunk
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, lakásbiztosítás, CASCO, utasbiztosításbiztosítás? Jó helyen jár, a Biztosítók.hu Alkusz Kft már hét éve kínálja az Ön igényeinek megfelelő biztosításokat. Válasszon minket a kedvezőbb díjakért, jobb szolgáltatásért, és rugalmasabb szerződés kezelésért!