Lakásbiztosítás kampány 2024 »

Szerződéskötés menete - Munkanélküliség biztosítás

Honlapunkon vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül néhány perc alatt megkötheti munkanélküliség biztosítását.

  • Első lépésként néhány adatának megadására van szükség a díjkalkuláció elvégzéséhez. A díjszámítás eredményeként a biztosító ajánlatait találhatja az Ön nettó munkabéréhez igazodva.

  • A felsorolt biztosítási csomagok közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet, majd kattintson az ajánlat mellett található ’megkötöm’ gombra.

  • Amennyiben honlapunkon még nem regisztrált, a szerződéskötés folyamán szükséges megtennie ezt. Ellenkező esetben a belépés gombra kattintva a rendszer automatikusan megjeleníti az Ön által már korábban megadott személyes adatokat. A regisztráció vagy belépés után a munkahelyével kapcsolatos általános adatok megadása következik. Honlapunkon lehetősége van más nevében kötni szerződést, ennek jelzése a belépés előtt lehetséges.

  • Menet közben bármikor elmentheti a már megadott adatokat, később ugyanonnan folytathatja a szerződéskötést. Amennyiben segítségre lenne szüksége, keresse fel ügyfélszolgálatunkat telefonon, vagy e-mailen keresztül, szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, bármilyen kérdése lenne munkanélküliség biztosításával kapcsolatban!

  • Az adatok ellenőrzése és a biztosítási feltételek elfogadása utána a szerződéskötés legvégén letölthető az alkuszi megbízás és a csatlakozási nyilatkozat (ha inkasszós díjfizetési módot választott, akkor az inkasszós dokumentum is). Ezen dokumentumok eredeti aláírt példányának visszaküldése esetén járhatunk el az Ön nevében. A dokumentumokat a szerződés megkötésétől számított 10. napig küldje vissza hozzánk, ellenkező esetben szerződését töröljük rendszerünkben.

  • A csatlakozási nyilatkozat és alkuszi megbízás mellett a szerződés létrejöttéhez szükség van az Ön utolsó 3 havi bérpapírja, valamint adott esetben a diploma másolatára.

  • A szerződéskötés folyamatairól az ajánlati adatok beérkezésekor minden esetben e-mailes visszaigazolást küldünk. Levelünkből letöltheti az alkuszi megbízást, valamint megtalál benne minden további tennivalót.

  • Oldalunkra belépve bármikor ellenőrizheti szerződését, módosíthatja regisztrációs adatait, megtekintheti biztosítási ajánlatát és egyéb dokumentumait, valamint dokumentumokat (pl. aláírt alkuszi megbízás képe, forgalmi engedély, kedvezmény igazolások stb.) tölthet fel.

  • A csatlakozási nyilatkozat biztosítóhoz történő beérkezését követő 15. napig a biztosító fedezetigazolást küld ki az Ön részére, ellenkező esetben pedig elutasító nyilatkozatot küldenek, amennyiben szerződését nem tudják megkötni.

  • Amennyiben inkasszós díjfizetési módot választ, a csatlakozási nyilatkozattal együtt küldjük ki a díjlehíváshoz szükséges megbízást, amelyet visszaküldhet cégünknek, és mi továbbítjuk a biztosító részére, vagy akár Ön is kezdeményezheti bankjánál.
Frissítés dátuma: 2024.01.05.
További cikkekért keresse fel Blog oldalunkat