Kössön nálunk munkanélküliség biztosítást!

Gyakran megfogalmazódik bennünk a kérdés, mi lesz családunkkal, gyermekeinkkel, ha megszűnik munkahelyünk esetleg elbocsájtanak, vagy olyan baleseti esemény következik be, mely meggátolja munkaképességünket. Hogyan és miből fogom megteremteni a mindennapokhoz szükséges anyagi feltételeket?

Ezekre a kérdésekre nyújt segítséget és egyben megoldást is a munkanélküliség biztosítás. Előzze meg a bajt, mielőtt az utolérné Önt. A biztosítás lényege, ha Ön elveszíti munkahelyét, az álláskeresési járadékot egészíti ki azzal az 50 és 250 ezer forint közötti összeggel, melyet Ön szerződéskötéskor választott.

Milyen kockázatokra nyújt fedezetet a biztosítás? Munkanélküliség, keresőképtelenség, balesetből adódó maradandó egészségkárosodás és baleseti halál esetén. Kiknek ajánljuk? Akik nem szeretnék, hogy munkájuk elvesztése, vagy egy hosszabb betegség esetén anyagi körülményeik jelentősen megromoljanak, vagy akik felelősnek érzik magukat családjukkal szemben egy esetleges haláleset bekövetkeztekor.

A biztosítás gyorsan és egyszerűen megköthető honlapunkon keresztül. Ahhoz, hogy biztosítottá válhasson, néhány feltételnek kell megfelelnie, erről bővebben a Munkanélküliség rovatban A munkanélküliség biztosítás biztosítottja menüpont alatt talál bővebb tájékoztatást. Az alábbi linken keresztül eléri a biztosítási feltételfüzetet, melyet kérjük, mielőtt megköti biztosítását alaposan tanulmányozzon át.

 

April Általános Biztosítási Feltételek

 

Ha kérdés merül fel Önben a munkanélküliség biztosítással kapcsolatban, felteheti azt szakértői rovatunkban, valamint telefonos ügyfélszolgálatunkat felkeresve, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

 

Frissítés dátuma: 2014.03.15.
További cikkekért keresse fel Blog oldalunkat