Lakásbiztosítás kampány 2024 »

Fontos KGFB dátum közeledik!

A biztositok.hu készen áll a kgfb-re!

A kgfb-évforduló

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás évfordulója előtt 60 nappal már megköthető a biztosítási szerződés, de erről 50 nappal előtte jogszabály szerint értesítenie kell a biztosítónak az ügyfelet. Akik 2010. január 1. előtt vásároltak autót, nekik ez 2018. november 11-ére esik, a biztosítónak eddig el kell küldeni egy ún. index levelet az ügyfélnek, amely tartalmazza a következő év díjának összegét.

 

 

Mire fontos odafigyelni?

Ha korábban elektronikus kommunikációt választott az ügyfél, akkor a megadott e-mail címére fogja kapni ezt a levelet, tehát postán nem fog levél érkezni. Érdemes ellenőrizni, hogy használatban lévő e-mail címet adtunk-e meg. Ezzel kapcsolatban segíthet a biztosító, de ha nálunk kötött biztosítást, akkor mi is tudunk benne segíteni

 

 

Mit tegyünk?

Érdemes kivárni az index levél megérkezését, hogy a legkedvezőbb díjat köthesse meg, ez érkezzen akár elektronikus akár postai úton. Viszont ezután itt az idő a cselekvésre. A biztositok.hu kalkulátorával gyorsan és szükség esetén segítséggel pillanatok alatt az összes kompetitív biztosító ajánlatát megkapja egy helyen, és az Önnek legkedvezőbbet ki tudja választani.

Frissítés dátuma: 2018.11.22.
További cikkekért keresse fel Blog oldalunkat