Kötelező kampány 2016 - díjemelések és meglepetések a biztosítóktól

Budapest, 2015. november 2., hétfő (OTS) - Akik 2010. január 1-je előtt vásárolták gépjárművüket, idén is novemberben válthatnak biztosítót és felkészülhetnek a magasabb díjakra. Az árakkal és változásokkal kapcsolatban Szabó Tímeát a Biztosítók.hu termékmenedzserét kérdeztük.


Mikortól lehet váltani?

A Biztosítók.hu oldalon már hétfőn 14 órától lehet a biztosítók ajánlatai közül választani. A nálunk kalkulált díjakra árgaranciát biztosítunk.

Mindegyik biztosító emelt a 2016-os díjakon?

A legtöbb biztosító esetében díjemelkedésre számíthatunk, emiatt minden érintett tájékozódjon az indexdíjról és ellenőrizze, hogy másik biztosító nyújt-e kedvezőbb ajánlatot. A váltással több ezer forint spórolható meg - ezt a Biztosítók.hu-n az elmúlt évek novemberi időszakában végzett több millió kalkuláció igazolja.

Milyen meglepetésekkel számolhatunk idén?

Az Astra csődje miatt már senki sem köthet oda kötelezőt, az igazi újdonság viszont a K&H Biztosító döntése volt; idén nem hirdettek kampány díjakat, az év végén váltók a 2015.11.29-én hatályba lépő díjakkal kalkulálhatnak. A K&H még nem indokolta döntését.

Mit tehet, akinek nem január 1-je az évfordulója?

Ebben az esetben is évforduló előtt 60 nappal lehet kalkulálni, és legkésőbb 30 nappal előtte kell felmondani a biztosítást. Amennyiben regisztrálja évfordulóját oldalunkon, mi időben értesítjük a váltás lehetőségéről!

Biztosítók.hu Alkusz Kft.
https://www.biztositok.hu
Telefonszám: 06 1 800 0008 

 

Forrás: http://ots.mti.hu/kozlemenyek

Frissítés dátuma: 2015.11.05.
További cikkekért keresse fel Blog oldalunkat