Nyaraljon idén akár Olaszországban!

Az  évfordulókat mindenki szívesen ünnepli, ehhez köthetően a biztositok.hu most külön meglepetéssel készült, biztosítási évfordulóját regisztrálva részt vesz egy sorsoláson is.
Nem számít, hogy most jár-e le a szerződés vagy sem, hiszen ettől függetlenül megadhatja adatait és esélyes lehet a négy ajándék bármelyikére. Mindenki eldöntheti, hogy a nyaralási tervei a fontosabbak, esetleg egy tabletre vagy telefonra, illetve adott esetben egy vezetéstechnikai tréningre van szüksége.

A legaktuálisabb talán sokak számára a nyár közeledtével a nyaralástervezés, amit egy Connex Hotelcsekk Dolce Vita segítségével könnyebbé varázsolhat. A szerencsés 3 napos, páros kikapcsolódáshoz juthat hozzá a választott négycsillagos szállodában. Az úti cél pedig lehet Olaszország, Csehország, Szlovénia is, ráadásul a foglalás hosszabbításához is további kedvezmények vehetők igénybe.

Az elektronikai készülékek, telefonok, tabletek népszerűségét senkinek sem kell bizonygatni, amikor napjaink elképzelhetetlenek telefon nélkül és a tabletek használata is egyre gyakoribb. A technika gyors fejlődésével nehéz tartani az ütemet, de most erről sem kell lemondani, hiszen megnyerhető egy vadonatúj Sony Xperia Tablet S vagy egy korszerű Sony Xperia Z okostelefon.Aki a hasznosság mellett teszi le a voksát, most, vezetéstechnikai tréning keretében fejlesztheti tudását a Hungaroringen, méghozzá nem egyedül.

Nem kell aggódni a biztosítás felmondás és újrakötés miatt, nem marad el az évforduló, hiszen erről értesítést kap, illetve már néhány adat megadásával részt vesz a sorsoláson. Természetesen a nyeremények nem jelentenek elköteleződést egyik biztosító felé sem, sőt, ha végül mégsem köti újra a biztosítást, akkor sem marad ki a 2014. augusztus 11-én történő sorsolásból.

Ezen a nyáron még többet nyerhet a Biztositok.hu Alkusz Kft.-vel, legyen szó akár casco-, lakás-, vagy kötelező biztosítás előregisztrációról. Hogy pontosan mit? Megspórolja az ügyintézés kényelmetlenségét, gyorsan és online bonyolíthatja a szerződéskötést, nem marad le az évfordulóról, lehetőséget kap a legkedvezőbb biztosítási díj fizetésére továbbá részt vesz a nyereménysorsoláson is!

Frissítés dátuma: 2014.09.25.
További cikkekért keresse fel Blog oldalunkat