Váltson kedvező hozamú magán-nyugdíjpénztárt!

Válasszon kedvező hozamú magán-nyugdíjpénztárt!

 

 

A Biztosítók.hu Alkusz 2010-ben belépett a magánnyugdíjpénztár tagtoborzási piacra. Ön eldöntheti, hogy melyik magánnyugdíjpénztárnál kívánja elhelyezni hosszú távú befektetését, sőt, maximum félévenként válthat is nyugdíjpénztárt. Ügyfeleinknek telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül lehetősége van magán-nyugdíjpénztári tagságot váltania, illetve, amennyiben még nem tag, belépnie.

 

Szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre az általunk kínált nyugdíjpénztárakról felmerült kérdésekkel kapcsolatban.

 

Jelenleg a Biztosítók.hu Alkuszon keresztül 3 olyan magánnyugdíjpénztár közül választhat, melyek kiemelkedően magas hozamot értek el az elmúlt időszakban.

Aegon Magyarország Nyugdíjpénztár
Az Aegon Magyarország Nyugdíjpénztár több mint 596 ezer tagjával és 508 milliárd forintos vagyonával hazánk egyik vezető pénztára.

Allianz Hungária Nyugdíjpénztár
Az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár kezdte meg elsőként a teljes körű nyugdíjpénztári működését 1997-ben.

 

Generali Nyugdíjpénztár
A Generali Nyugdíjpénztár 2008 év végén kezdte működését, tagjainak száma gyorsan bővül.

 

Kérjen tájékoztatást munkatársainktól az általunk kínált nyugdíjpénztárak hozam mutatóiról, váltson velünk kedvező hozamú nyugdíjpénztárra!

 

Hívja munkanapokon 10 és 18 h között a Biztosítók.hu Call Centert a helyi tarifáért hívható 06 40 822 222-es telefonszámon!

Frissítés dátuma: 2010.03.24.
További cikkekért keresse fel Blog oldalunkat