Wellness helyett Sörness!

Alkoholmámor és punk a DogHouse sörhotelben

Mi lehet annál autentikusabb sörkedvelők számára, minthogy egy sörgyárban berendezett hotelben szálljanak meg? A vendégeknek beépített sörcsap áll rendelkezésükre a szobájukban, amiből a BrewDog ékköve, a Punk IPA folyik.

A BrewDogról

Ahogy a punk is a pop kultúra ellen lázad, a BrewDog is alapvetően a konvencionális gyártás és vállalkozásépítés ellenkultúrája, de természetesen a sörök karakterességében és változatos ízvilágában is visszaköszön a reform. Az alapítók 2007 tavaszán rukkoltak elő a “kézműves sörgyártás mindenkinek” ötletével, azóta milliárdos vállalkozássá nőtte ki magát a BrewDog, és a punk jegyében valódi pionírekről van szó. 

Sörness szolgáltatások

Vessünk egy pillantást az üveges sörök kivitelezésére, hiszen a hotelben töltött idő olyan, mintha egy üveg BrewDog sörbe ugranánk. Ez részben elérhető szolgáltatás, van sör jakuzzi egyéb sörness szolgáltatással, mint például a malátás lábkezelés, arcmasszázs vagy komlós testradírozás. De azokra is gondoltak, akik tisztálkodás közben innának egy pint világost, hiszen a zuhanyzóban egy minihűtőben sorakoznak a különböző üvegbe zárt sörcsodák.

Sörfürdő, sörmasszázs, sörágy - itt tényleg minden erről az italról szól, mindez egy sörgyár területén, ahol a reggeli kávé, akarom mondani a reggeli sör fogyasztása közben megismerjük a gyári folyamatokat. Igazi Hop Head-eknek (az egyik társalapító hívja így a követőket, magyarul ‘komló fejűt’ jelent) való a kilátás a szobából, a fermentáló konténerek oldalán végiggördülő izzadságcseppek csillogása már-már ékesebb a csillagoknál és romantikusabb a holdfényes éjszakánál. 

A közösség ereje

A DogHouse ötlete a BrewDog közösségtől jött, a tulajdonosok pedig megvalósították. Az első DogHouse az Egyesült Államokban (Columbus, Ohio) nyitotta meg kapuit tavaly, de jelenleg épül a következő Ellenben (Ellen, Aberdeenshire, Skócia), a skót ötletgazdák szülőföldjén.

A BrewDog az egyik legsikeresebb crowdfundinggal kampányoló vállalat az egész világon. A cég rövid idő alatt elért anyagi sikereit és egyedi ötleteit elnézve ez nem is akkora meglepetés. A 2018-as Equity for Punks V crowdfunding még tart, és bárki csatlakozhat, aki perspektívát vél felfedezni a projektben, vagy hajlandó pénzt befektetni. 

Képek és forrás

Frissítés dátuma: 2018.10.01.
További cikkekért keresse fel Blog oldalunkat