Szemlézés - Casco

A Casco biztosítás megkötésének feltétele a gépjármű szemlézése.
A szemlézés során a kötéskor megadott időpontban és helyszínen felkeresi Önt a biztosító szakembere, aki felméri a gépjármű állapotát, valamint hiteles képeket készít arról.

Ehhez Önnek a kötés folyamán meg kell adnia egy alkalmas helyet és egy időpontot, valamint a kapcsolattartó nevét, telefonszámát és e-mail címét, aki a helyszínen várja majd biztosítási szakértőnket. A biztosító adategyeztetés céljából az ajánlattételtől számított 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse a szemlézés helyét és idejét. A szemlén a gépjárművön kívül be kell mutatnia az autó iratait, valamint az összes kulcsot (a tartalék és/vagy másolt kulcsokat) is.

Kivételt képez a szemlézés általános folyamatából két biztosító: az egyik az Union, melynek választása esetén az ügyfélnek kell az általunk küldött e-mailben megadott szabványoknak megfelelő fotókat készítenie a gépjármű egyes részeiről, majd pedig feltöltenie azokat, hogy elektronikus formában elérhető legyen számunkra, és minél hamarabb továbbíthassuk a biztosítónak.
Amennyiben a szemle az ügyfél hibájából a biztosító által megadott időn belül nem valósul meg, a biztosító elutasíthatja az ajánlatot.

Frissítés dátuma: 2014.10.01.

Kérdése van?
Vagy nézze meg mások kérdéseit, és takarítson meg ezreket!
Kiszámolom cascóm díját
2017-06-27
A Pannónia Általános Biztosító lakásbiztosítási, társasház-biztosítási és kgfb állományát az Aegonra ruházza át A Magyar Nemzeti Bank (MNB) engedélyezte, hogy a Pannónia Általános Biztosító Zrt. a lakásbiztos [...]
2017-05-04
Fél milliárdba fáj a biztosítóknak az áprilisi hó A múlt heti télies időjárás miatt hétfő reggelig közel 4.000 lakossági ingatlanban jelentettek károk [...]
Tovább a hírekre
Elérhetőségek
Telefonszám: 06 1 800 0008
Fax: 06 1 510 0154
Levelezési cím: 6801 Hódmezővásárhely, Pf. 154.
Rólunk
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, lakásbiztosítás, CASCO, utasbiztosításbiztosítás? Jó helyen jár, a Biztosítók.hu Alkusz Kft már hét éve kínálja az Ön igényeinek megfelelő biztosításokat. Válasszon minket a kedvezőbb díjakért, jobb szolgáltatásért, és rugalmasabb szerződés kezelésért!