Lakásbiztosítás kampány 2024 »

Szerződéskötés menete - Casco

 • Első lépésként a gépjárműre és a szerződőre vonatkozó néhány személyes adatot kell megadnia, melyek a díjkalkuláció elvégzéséhez szükségesek. A díjszámítás eredményeként egymás alatt, külön feltüntetve láthatja, hogy mely biztosítók ajánlanak Önnek a megadott adatok alapján teljeskörű casco biztosítási ajánlatot. Az ajánlatok a díjak szerinti növekvő sorrendben láthatók.

 • Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot, kattintson az ajánlat mellett található ’kiválasztom’ gombra!

 • Menet közben bármikor elmentheti a már megadott adatokat, később ugyanonnan folytathatja a szerződéskötést. Amennyiben segítségre lenne szüksége, keresse fel ügyfélszolgálatunkat telefonon, vagy e-mailen keresztül, szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, bármilyen kérdése adódik a szerződéskötéssel kapcsolatban!

 • Amennyiben már rendelkezik regisztrációval, a belépés után további adatok megadása szükséges mind Önre, mind pedig a gépjárműre vonatkozólag. Ellenkező esetben a szerződéskötéskor lehetősége van regisztrációra.

 • Az adatok ellenőrzése, a biztosítási feltételek, illetve a jogi nyilatkozatok megismerése és elfogadása után - amennyiben szükség van rá- meg kell adnia a szemlézéshez szükséges adatokat: egy alkalmas helyet és egy időpontot, valamint a kapcsolattartó nevét, telefonszámát és e-mail címét, aki a helyszínen várja majd biztosítási szakértőnket.

 • A szerződéskötés sikerességéről egy visszaigazoló kötési értesítő e-mailt küldünk az Ön által megadott regisztrációs e-mail címre. Amennyiben korábban még nem kötött szerződést a Biztosítók.hu Alkusz Kft.-n keresztül, az Ön által aláírt alkuszi megbízásra van szükségünk ahhoz, hogy az Ön nevében hivatalosan is eljárhassunk. Kérjük, ezt legkésőbb a visszaigazoló e-mailben közölt határidőn belül küldje vissza cégünkhöz! Ha nincs lehetősége az alkuszi megbízás kinyomtatására, igényének megfelelően postázzuk azt. Ebben az esetben kérjük azonnal, postafordultával küldje vissza az aláírt megbízást!

 • Amennyiben már korábban kötött szerződést a Biztosítók.hu Alkusz Kft.-n keresztül, és az adataiban nem történt változás, nincs szükség újabb alkuszi megbízás beküldésére.

 • A kötési értesítő e-mailből letöltheti az Ön által választott biztosítási feltételfüzetet, ügyfél-tájékoztatót; illetve feltüntetjük, hogy amennyiben valamilyen kedvezményt vett igénybe, annak érvényesítéséhez milyen igazolásokat kell beküldenie cégünkhöz az aláírt alkuszi megbízással egy időben (pl. gyermekkedvezmény-igazolás, partnerkedvezmény-igazolás, stb.).

 • A kötési értesítő e-mailben is feltüntetett szemlézési igény alapján az Ön által választott biztosító szakértője felveszi Önnel a kapcsolatot egyeztetés céljából, majd megtörténik a gépjármű szemlézése. Ne feledje: szemlézéskor Önnél kell lenni a gépjármű hivatalos iratainak, valamint az összes kulcsnak is, ennek hiányában a biztosító visszautasíthatja az ajánlatot.

 • Jelenlegi casco biztosításának felmondására az évforduló előtti 30. napig van lehetősége. A felmondást a biztosítónak küldött írásos nyilatkozatban teheti meg, amelynek tartalmaznia kell a szerződés lényeges adatait, valamint a casco szerződés kötvényszámát. 

 • Az ajánlat befogadása után a biztosító juttatja el Önhöz a kötvényt, valamint az első esedékes díjbekérőt. 
Frissítés dátuma: 2024.01.22.
További cikkekért keresse fel Blog oldalunkat