Szerződéskötés menete - Casco

 • Első lépésként a gépjárműre és a szerződőre vonatkozó néhány személyes adatot kell megadnia, melyek a díjkalkuláció elvégzéséhez szükségesek. A díjszámítás eredményeként egymás alatt, külön feltüntetve láthatja, hogy mely biztosítók ajánlanak Önnek a megadott adatok alapján teljeskörű- vagy rész-casco (pl. csak lopás, csak törés) biztosítást. Az ajánlatok a díjak szerinti növekvő sorrendben láthatók.

 • Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot, kattintson az ajánlat mellett található ’megkötöm’ gombra!

 • Menet közben bármikor elmentheti a már megadott adatokat, később ugyanonnan folytathatja a szerződéskötést. Amennyiben segítségre lenne szüksége, keresse fel ügyfélszolgálatunkat telefonon, vagy e-mailen keresztül, szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, bármilyen kérdése adódik a szerződéskötéssel kapcsolatban!

 • Amennyiben már rendelkezik regisztrációval, a belépés után további adatok megadása szükséges mind Önre, mind pedig a gépjárműre vonatkozólag. Ellenkező esetben a szerződéskötéskor lehetősége van regisztrációra.

 • Az adatok ellenőrzése, a biztosítási feltételek, illetve a jogi nyilatkozatok megismerése és elfogadása után meg kell adnia a szemlézéshez szükséges adatokat: egy alkalmas helyet és egy időpontot, valamint a kapcsolattartó nevét, telefonszámát és e-mail címét, aki a helyszínen várja majd biztosítási szakértőnket.n

 • A szerződéskötés sikerességéről egy visszaigazoló kötési értesítő e-mailt küldünk az Ön által megadott regisztrációs e-mail címre. Amennyiben korábban még nem kötött szerződést a Biztosítók.hu Alkusz Kft.-n keresztül, az Ön által aláírt alkuszi megbízásra van szükségünk ahhoz, hogy az Ön nevében hivatalosan is eljárhassunk. Kérjük, ezt legkésőbb a szerződés megkötésétől számított 10 napon belül (Magyar Posta Biztosító Zrt. esetén 5 napon belül) faxon, e-mailben vagy postai úton juttassa vissza hozzánk! Ha nincs lehetősége az alkuszi megbízás kinyomtatására, igényének megfelelően postázzuk azt. Ebben az esetben kérjük azonnal, postafordultával küldje vissza az aláírt megbízást!

 • Amennyiben már korábban kötött szerződést a Biztosítók.hu Alkusz Kft.-n keresztül, és az adataiban nem történt változás, nincs szükség újabb alkuszi megbízás beküldésére.

 • A kötési értesítő e-mailből letöltheti az Ön által választott biztosítási feltételfüzetet, ügyfél-tájékoztatót; illetve feltüntetjük, hogy amennyiben valamilyen kedvezményt vett igénybe, annak érvényesítéséhez milyen igazolásokat kell beküldenie cégünkhöz az aláírt alkuszi megbízással egy időben (pl. gyermekkedvezmény-igazolás, partnerkedvezmény-igazolás, stb.).

 • A kötési értesítő e-mailben is feltüntetett szemlézési igény alapján az Ön által választott biztosító szakértője felveszi Önnel a kapcsolatot egyeztetés céljából, majd megtörténik a gépjármű szemlézése. Ne feledje: szemlézéskor Önnél kell lenni a gépjármű hivatalos iratainak, valamint az összes kulcsnak is, ennek hiányában a biztosító visszautasíthatja az ajánlatot.

 • Jelenlegi casco biztosításának felmondására az évforduló előtti 30. napig van lehetősége. A felmondást a biztosítónak küldött írásos nyilatkozatban teheti meg, amelynek tartalmaznia kell a szerződés lényeges adatait, valamint a casco szerződés kötvényszámát. 
 • Az ajánlat befogadása után a biztosító juttatja el Önhöz a kötvényt, valamint az első esedékes díjbekérőt. 

Frissítés dátuma: 2016.07.20.

Kérdése van?
Vagy nézze meg mások kérdéseit, és takarítson meg ezreket!
Kiszámolom cascóm díját
2017-04-11
A hosszú hétvégéken több a lakásbetörés A húsvéti ünnepek alatt sokan indulnak útnak, és akár több napra is őrizetlenül hagyják otthonukat. [...]
2017-02-27
Kgfb: március 1-je fontos határidő Már csak néhány napjuk maradt az esedékes díjrészletek befizetésére azoknak az autósoknak, akikn [...]
Tovább a hírekre
Elérhetőségek
Telefonszám: 06 1 800 0008
Fax: 06 1 510 0154
Levelezési cím: 6801 Hódmezővásárhely, Pf. 154.
Rólunk
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, lakásbiztosítás, CASCO, utasbiztosításbiztosítás? Jó helyen jár, a Biztosítók.hu Alkusz Kft már hét éve kínálja az Ön igényeinek megfelelő biztosításokat. Válasszon minket a kedvezőbb díjakért, jobb szolgáltatásért, és rugalmasabb szerződés kezelésért!