Több száz eurós kiadások vagy utasbiztosítás?

A külföldre utazók egyharmada köt csak utasbiztosítást hazánkban. Ezen szeretnénk spórolni, azonban úgy kímélhetjük csak igazán magunkat egy tekintélyes kiadástól, ha rendelkezünk utasbiztosítással.

Már heti ötezer forintért akár több millió forint értékű szolgáltatást kaphatnánk (pl. kiutazó ügyvéd, poggyászkár megtérítése, esetleges műtét vagy hazautazás költsége).

A biztosítók versengése révén egy napra az utasbiztosítás díja csak egy kávé vagy sör árába kerül, a szolgáltatási paletta pedig folyamatosan bővül.

Azok az ügyfelek, akik utasbiztosítást kötnek, a magasabb díjú szerződéseket részesítik előnyben, hiszen a biztosítási díj emelkedésével a szolgáltatás is szélesebb körű.

Horvátországban egy tetanusz injekció 75, egy egyszerű sebkötözés kb. 25 euró, egy kórházi beavatkozás a milliós összeget is elérheti. Bulgáriában pedig a tengeri sün kivétele 150, egy kullancsé 220 euró. Egyiptomban a gyomorrontás kezelése 120-150 dollár, de egy baleset miatti váratlan hazautazás több millió forintba is kerülhet. Mivel a közlekedési balesetek is sokszor gondot okoznak, autóbiztosítást is érdemes kiegészítő szolgáltatásként igénybe venni.

Frissítés dátuma: 2011.10.11.
További cikkekért keresse fel Blog oldalunkat