Biztosítás hírek, 2. oldal

2020. 08. 19.
A balatoni kompokon és hajókon csökkent az utasok száma, a szállított kerékpároké viszont nőtt
A Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) kompjain és személyhajóin az idén eddig több mint 300 ezerrel kevesebben utaztak, mint az elmúlt év hasonló időszakában.
Tovább olvasom »
2020. 08. 17.
Klíma az autóban: A légkondi és az egészség
A klíma nem megfelelő használata jelentősen károsíthatja az egészségünket. Cikkünkben megmutatjuk, mire figyeljen egészségi állapota érdekében.
Tovább olvasom »
2020. 08. 06.
Klíma az autóban: Mik a leggyakoribb hibák?
Az autó klímájánál sajnos számos probléma jelentkezhet, cikkünkben megmutatjuk, melyek a leggyakoribbak, és azt, hogyan lehet ezeket orvosolni.
Tovább olvasom »
2020. 08. 06.
Magyar Lízingszövetség: több mint 4 ezer nagycsalád vett autót lízingszerződéssel
Több mint 15 ezer nagycsalád vett már autót kormányzati támogatással, közülük több mint 4 ezren lízingszerződéssel - közölte a Magyar Lízingszövetség az MTI-vel szerdán.
Tovább olvasom »
2020. 08. 03.
MABISZ: az idei viharszezonban a biztosítók akár a tavalyi összeg kétszeresét fogják kifizetni
A május 1-től augusztus 31-ig tartó idei viharszezonban okozott károk után a biztosítók akár a tavalyi összeg kétszeresét fogják kifizetni a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) számításai szerint.
Tovább olvasom »
2020. 07. 29.
Félmilliárd forintot meghaladó kárt okozhattak a hétvégi esőzések
Félmilliárd forintot meghaladó kárt okozhattak a hétvégi viharok, intenzív esőzések; a biztosítók további kárbejelentésekre számítanak.
Tovább olvasom »
2020. 07. 29.
Mit tegyen, ha rosszul tankolt?
Gyakran hallani olyan eseteket, amikor valaki nem megfelelő üzemanyagot tankolt autójába, ez pedig több-százezres, akár milliós károkat is okozhat.
Tovább olvasom »
2020. 07. 27.
Fekete-fehér lett a zöldkártya
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) meglétét igazoló zöldkártyát ezután fekete-fehérben bocsátják ki a biztosítók.
Tovább olvasom »
2020. 07. 22.
Mennyibe kerül egy autóvásárlás?
A megfelelő autó megtalálása és megvásárlása nem kis munkával jár, számos költség azonban csak az adásvétel után jelentkezik.
Tovább olvasom »
2020. 07. 17.
Mit tehet az autója biztonsága érdekében?
Egy új kocsi esetében teljesen jogos a félelmünk, hogy valaki esetleg szemet vet rá, és megpróbálja eltulajdonítani. Azonban azok sem dőlhetnek hátra, akik idősebb gépjárművel rendelkeznek.
Tovább olvasom »
Első « Előző 1234567 Következő » Utolsó