Biztosítás hírek, 6. oldal

2022. 01. 31.
Kéz- és lábtörést! - kívánjuk, de nem komolyan
Inkább nem kéz- és lábtörést kívánunk, hanem jó utasbiztosítást, mivel elég gyakoriak a síbalesetek. A MABISZ szerint is sok költségtől kímélheti meg magát az, aki óvatos és előrelátó.
Tovább olvasom »
2022. 01. 25.
Elektromos autó CASCO - milyen legyen?
Minden autóra érdemes CASCO-t kötni, de az elektromos járművekre különösen, hiszen egy esetleges javítás fajlagos költsége jóval magasabb, mint egy hagyományos gépjárműnél.
Tovább olvasom »
2022. 01. 11.
Az MNB 35 millió forintra bírságolta meg a Raiffeisen Biztosításközvetítőt
A társaság a nem-életbiztosítások esetében részben, az életbiztosításoknál egyáltalán nem teljesítette az engedélye szerinti, többes ügynöki működésére vonatkozó alapvető jogszabályi követelményeket.
Tovább olvasom »
2022. 01. 03.
Pórul járhat, ha nem figyel!
Négyszázezren megjárták tavaly - idén se tartozzon közéjük! Fizesse ki a NAV-nak időben a gépjárműadót!
Tovább olvasom »
2022. 01. 03.
Újra állami kézben lesz a biztosítás?
A tervek szerint a Magyar Állam 45%-os tulajdonosa lesz az Aegon (régen ÁB) és az Union biztosítóknak. Talán nemsoká egy új Állami Biztosító lesz a biztosítás piac egyeduralkodója hazánkban?
Tovább olvasom »
2021. 12. 10.
MNB: a személyi sérüléses károsultak kapjanak megfelelő egyösszegű biztosítási kifizetést
Az MNB kérte a biztosítókat, hogy a nem-élet biztosítási személyi sérülteket megillető biztosítási járadékok egyösszegű megváltásánál támogassák az ügyfélérdeket előtérbe helyező kárrendezést.
Tovább olvasom »
2021. 12. 09.
Meghaladja a 400 ezret a nyugdíjbiztosítási szerződések száma
Magyarországon 2014 óta ösztönzi az állam a nyugdíjas évekre vonatkozó öngondoskodást, azóta vehető igénybe adókedvezmény a nyugdíjbiztosítások díjai után, ami maximum 130 ezer forint.
Tovább olvasom »
2021. 11. 30.
Három százalékkal csökkent a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás átlagdíja
A személyautók kötelező gépjármű-felelősségbiztosításai 3%-kal olcsóbbak az idei harmadik negyedév végén, mint az előző év azonos időszakában - közölte a Magyar Nemzeti Bank.
Tovább olvasom »
2021. 11. 30.
Szerdán zárul a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási kampány
Szerdáig maradt ideje egymillió gépjármű-tulajdonosnak arra, hogy eldöntse, lecseréli-e év végi évfordulós kötelező biztosítását; a felmondásoknak szerda éjfélig el is kell eljutniuk a biztosítókhoz.
Tovább olvasom »
2021. 11. 02.
Vadgázolás: így járjon el, ha megtörténik Önnel
A sötét környezet nagyon kedvez a gázolásos eseteknek, ezért érdemes fokozottan ügyelni az utakon és tájékozódni az esetleges vadgázolással járó teendőkről.
Tovább olvasom »
Első « Előző 3456789 Következő » Utolsó