Biztosítás hírek, 6. oldal

2020. 05. 14.
Sokan már a nyáron utaznának
Az elmúlt időszakban a turizmus szereplői veszélybe kerültek, a javuló eredmények hatására azonban egyre többeknek jött meg a kedve az utazáshoz, ezzel pedig a turizmus is életben maradni látszik.
Tovább olvasom »
2020. 05. 07.
Melyek a legbiztonságosabb autók?
Egy autó kiválasztásakor számos dolgot figyelembe veszünk: márkáját, külsejét, a gépjárműről olvasott véleményeket, és persze az árát. A legfontosabb, amire figyelnünk kellene az a biztonság.
Tovább olvasom »
2020. 04. 28.
Utazási irodák a koronavírus-járvány idején
A koronavírus-járvány minden szektorra rányomta a bélyegét, kétségtelen azonban, hogy gazdaságilag a turizmus és a vendéglátás került a legnehezebb helyzetbe. De mi a helyzet az utazási irodákkal?
Tovább olvasom »
2020. 04. 23.
Nyílászárók és a lakásvédelem
Otthonunk védelmének érdekében számos dolgot tehetünk, de az egyik legfontosabb a megfelelő ajtók és ablakok biztosítása. Mutatjuk mire figyeljen, és milyen újításokat érdemes bevezetni.
Tovább olvasom »
2020. 04. 14.
Mabisz: a távolsági ügyintézést segíti az e-kárbejelentő
Gépjárműbalesetek esetén a résztvevők közötti távolság tartására is alkalmas e-kárbejelentő használatát javasolja a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz).
Tovább olvasom »
2020. 04. 08.
A CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító megválik több üzletágától
A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. leányvállalata a szavatolótőke helyreállítási tervének keretében több mint 100 ezer szerződéstől, közel 6 milliárd forint állománydíjú portfóliótól válik meg.
Tovább olvasom »
2020. 04. 08.
Nyári gumi kisokos
A hőmérséklet emelkedésével nem csak a ruházatunkat, hanem az autóguminkat is érdemes lecserélni. Ennek hiányában ugyanis nagyobb a balesetek kockázata.
Tovább olvasom »
2020. 04. 07.
A robogók csaknem felére nem kötnek kötelező felelősségbiztosítást
Becslések szerint több mint félmillió robogó üzemel Magyarországon, de a törvényi előírás ellenére csaknem felükre nem kötöttek kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást üzembentartóik.
Tovább olvasom »
2020. 03. 31.
Lakásbiztosítás albérletre
Sokan kötnek biztosítást a saját lakásukra, albérletre azonban igen kevesen. Pedig erre is lehetséges és érdemes is lakásbiztosítást kötni, már csak az ingóságaink védelmének érdekében is.
Tovább olvasom »
2020. 03. 20.
Mabisz: a biztosítók a veszélyhelyzetben elfogadják a lejárt okmányokat
A koronavírussal kapcsolatos kormányzati intézkedések keretében a lejáró okmányok érvényességét meghosszabbították, így ezeket a biztosítók is elfogadják.
Tovább olvasom »
Első « Előző 3456789 Következő » Utolsó