Biztosítás hírek, 6. oldal

2021. 11. 30.
Szerdán zárul a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási kampány
Szerdáig maradt ideje egymillió gépjármű-tulajdonosnak arra, hogy eldöntse, lecseréli-e év végi évfordulós kötelező biztosítását; a felmondásoknak szerda éjfélig el is kell eljutniuk a biztosítókhoz.
Tovább olvasom »
2021. 11. 02.
Vadgázolás: így járjon el, ha megtörténik Önnel
A sötét környezet nagyon kedvez a gázolásos eseteknek, ezért érdemes fokozottan ügyelni az utakon és tájékozódni az esetleges vadgázolással járó teendőkről.
Tovább olvasom »
2021. 10. 25.
Mintegy 100 ezer kötelező biztosítást cserélnek le az év végi kampányban a szakértők szerint
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás lehetősége most jön el, így aki biztosítóváltáson gondolkodik, figyeljen a határidőkre.
Tovább olvasom »
2021. 09. 06.
Mabisz: az elmúlt tíz év legdrágább viharszezonja volt az idei
A káresetek számában nem, de a kifizetett összegeket tekintve kirívó volt az idei viharszezon, a biztosítók május 1-je és augusztus 31-e között több mint 9,1 milliárd forintot fizettek ki.
Tovább olvasom »
2021. 08. 19.
Utasbiztosítás a koronavírus idején
Ha nyaralni indulunk, elengedhetetlen, hogy utasbiztosítást kössünk, de mit érdemes tudni az utasbiztosításokról a koronavírus járvány idején?
Tovább olvasom »
2021. 08. 17.
Baleset külföldön? Ezeket érdemes tudnia!
Sokan döntenek úgy, hogy autóval vágnak neki egy külföldi útnak. Balesetek bármikor bekövetkezhetnek, bár ezeket megakadályozni nem tudjuk, jó, ha tisztában vagyunk azzal, mi ilyenkor a teendő.
Tovább olvasom »
2021. 08. 04.
Mabisz: tízmilliárd forintot is elérhet a júliusi viharszámla
A júliusi viharkárok miatt a biztosítók csaknem tízmilliárd forintot fizettek már ki vagy különítettek el lakossági, ipari és intézményi, valamint casco károkra.
Tovább olvasom »
2021. 08. 02.
Mi az a gépjármű assistance és mire nyújt megoldást?
Utasbiztosítás kapcsán sokszor hallunk a kiegészítő gépjármű assistance szolgáltatásról. Azonban gyakran nem vagyunk tisztában azzal, mit is jelent ez pontosan és milyen előnyökkel jár a megkötése. ...
Tovább olvasom »
2021. 07. 30.
Határidőn túli átírás - mire számíthatunk?
Egy gépjármű eladása és vétele során fontos nem szem elől téveszteni azt a tényt, hogy az átírásnak 15 napon belül meg kell történnie. Mi van azonban akkor, hogyha mégis kicsúszunk a határidőből?
Tovább olvasom »
2021. 07. 20.
Mindent az utasbiztosításról
Az utasbiztosítások anyagi és kényelmi megoldást nyújtanak a nyaralás során felmerülő problémáinkra. A számos területre kiterjedő utasbiztosításokat azonban sokszor igen nehéz átlátni.
Tovább olvasom »
Első « Előző 3456789 Következő » Utolsó