Biztosítás hírek, 5. oldal

2020. 08. 03.
MABISZ: az idei viharszezonban a biztosítók akár a tavalyi összeg kétszeresét fogják kifizetni
A május 1-től augusztus 31-ig tartó idei viharszezonban okozott károk után a biztosítók akár a tavalyi összeg kétszeresét fogják kifizetni a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) számításai szerint.
Tovább olvasom »
2020. 07. 29.
Félmilliárd forintot meghaladó kárt okozhattak a hétvégi esőzések
Félmilliárd forintot meghaladó kárt okozhattak a hétvégi viharok, intenzív esőzések; a biztosítók további kárbejelentésekre számítanak.
Tovább olvasom »
2020. 07. 29.
Mit tegyen, ha rosszul tankolt?
Gyakran hallani olyan eseteket, amikor valaki nem megfelelő üzemanyagot tankolt autójába, ez pedig több-százezres, akár milliós károkat is okozhat.
Tovább olvasom »
2020. 07. 27.
Fekete-fehér lett a zöldkártya
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) meglétét igazoló zöldkártyát ezután fekete-fehérben bocsátják ki a biztosítók.
Tovább olvasom »
2020. 07. 22.
Mennyibe kerül egy autóvásárlás?
A megfelelő autó megtalálása és megvásárlása nem kis munkával jár, számos költség azonban csak az adásvétel után jelentkezik.
Tovább olvasom »
2020. 07. 17.
Mit tehet az autója biztonsága érdekében?
Egy új kocsi esetében teljesen jogos a félelmünk, hogy valaki esetleg szemet vet rá, és megpróbálja eltulajdonítani. Azonban azok sem dőlhetnek hátra, akik idősebb gépjárművel rendelkeznek.
Tovább olvasom »
2020. 07. 14.
Koronavírus - Horvátországba korlátozás nélkül utazhatnak a magyarok
A magyar kormány döntése alapján Horvátország a zöld kategóriába sorolt országok közé tartozik, vagyis a magyaroknak szabad a belépés Horvátországba.
Tovább olvasom »
2020. 07. 08.
Hasznos információk kárbejelentéssel kapcsolatban
A lakásbiztosítást sokan tekintik kidobott pénznek, mindaddig míg a kár be nem következik, az elmúlt hónapok hatalmas viharai miatt azonban sajnos ezt sokan megtapasztalták.
Tovább olvasom »
2020. 07. 06.
Horvátországban 70 százalékkal kevesebb turista nyaralt az első félévben
Az első félévben 1,6 millió turista látogatott Horvátországba és 7,6 millió vendégéjszakát töltött el, a vendégek száma 70 százalékkal kevesebb, mint tavaly ugyanebben az időszakban.
Tovább olvasom »
2020. 07. 03.
Lakásbiztosítás lakáshitel és CSOK esetén
Jelzáloghitel esetén a már meglévő vagy megvásárolni kívánt lakás nyújt fedezetet, de mit történik, ha a lakásban jelentős mértékű kár keletkezik? Na ezért kötelező a lakásbiztosítás hitel esetén. \...
Tovább olvasom »
Első « Előző 2345678 Következő » Utolsó