Biztosítás hírek, 7. oldal

2020. 03. 18.
Készítse fel lakását a tavaszra!
A tavasz a megújulás időszaka, így az otthonunkat is érdemes újjá varázsolni. A következőkben adunk néhány tippet mit érdemes rendbe tenni és ellenőrizni a lakásunkban, hogy jól induljon a tavasz.
Tovább olvasom »
2020. 03. 09.
Casco a finanszírozott járművek esetén
Bizonyos esetekben a Casco megkötése is kötelező: ha a gépjármű finanszírozott. Mutatjuk mit érdemes tudni ezzel kapcsolatban.
Tovább olvasom »
2020. 03. 05.
MNB: indulhat az első minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) pozitívan bírálta el az elsőként pályázó Union Biztosító minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítását, így ennek forgalmazása akár azonnal indulhat.
Tovább olvasom »
2020. 03. 03.
Biztosítók szövetsége: 12 százalékkal nőtt a díjbevétel a biztosítási szektorban tavaly
A Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) tagjainak díjbevétele 1164 milliárd forint volt tavaly, 12 százalékkal több az előző évinél - derül ki a szövetség gyorsjelentéséből.
Tovább olvasom »
2020. 02. 24.
Alig egy hét maradt a kgfb-díjak befizetésére
Alig egy hét maradt a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás díjának befizetésére - hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége és a Magyar Biztosítók Szövetsége.
Tovább olvasom »
2020. 02. 20.
5 autós extra a biztonsága érdekében
Számos autós extra létezik, melyek a kényelmünket szolgálják a mindennapokban, vannak azonban olyanok, melyek akár az életünket is megmenthetik. Nézzük meg, melyek ezek közül a leghasznosabbak.
Tovább olvasom »
2020. 02. 19.
Mabisz: a hárommilliárd forintot is megközelíti a februári viharszámla
A korábban becsültnél is jóval magasabbak a februári viharkárok, csak a lakásbiztosításokra már átutalt vagy folyamatban lévő kifizetések összege meghaladja a kétmilliárd forintot.
Tovább olvasom »
2020. 02. 17.
Az európai biztosítási piac
Míg nyugaton és északon az élet-és egészségbiztosítás, addig Kelet- és Közép-Európában a vagyon- és felelősségbiztosítás a meghatározó. De mit érdemes még tudni az európai biztosítási piacról?
Tovább olvasom »
2020. 02. 14.
Itt a valentin-nap, óvatosan a gyertyákkal!
Otthonunkban számos dolog kárt tehet, ezek közül az egyik legnagyobb veszély a lakástűz, mely a téli időszakban még gyakrabban fordul elő.
Tovább olvasom »
2020. 02. 11.
Milliárdos károkat okoztak a múlt heti viharok
Közel tízezer kárbejelentés érkezett a biztosítókhoz a múlt heti viharok miatt, a társaságok úgy kalkulálnak, hogy a következő hetekben akár az egymilliárd forintot is elérheti a kifizetések összege.
Tovább olvasom »
Első « Előző 45678910 Következő » Utolsó