Biztosítás hírek, 7. oldal

2021. 10. 25.
Mintegy 100 ezer kötelező biztosítást cserélnek le az év végi kampányban a szakértők szerint
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás lehetősége most jön el, így aki biztosítóváltáson gondolkodik, figyeljen a határidőkre.
Tovább olvasom »
2021. 09. 06.
Mabisz: az elmúlt tíz év legdrágább viharszezonja volt az idei
A káresetek számában nem, de a kifizetett összegeket tekintve kirívó volt az idei viharszezon, a biztosítók május 1-je és augusztus 31-e között több mint 9,1 milliárd forintot fizettek ki.
Tovább olvasom »
2021. 08. 19.
Utasbiztosítás a koronavírus idején
Ha nyaralni indulunk, elengedhetetlen, hogy utasbiztosítást kössünk, de mit érdemes tudni az utasbiztosításokról a koronavírus járvány idején?
Tovább olvasom »
2021. 08. 17.
Baleset külföldön? Ezeket érdemes tudnia!
Sokan döntenek úgy, hogy autóval vágnak neki egy külföldi útnak. Balesetek bármikor bekövetkezhetnek, bár ezeket megakadályozni nem tudjuk, jó, ha tisztában vagyunk azzal, mi ilyenkor a teendő.
Tovább olvasom »
2021. 08. 04.
Mabisz: tízmilliárd forintot is elérhet a júliusi viharszámla
A júliusi viharkárok miatt a biztosítók csaknem tízmilliárd forintot fizettek már ki vagy különítettek el lakossági, ipari és intézményi, valamint casco károkra.
Tovább olvasom »
2021. 08. 02.
Mi az a gépjármű assistance és mire nyújt megoldást?
Utasbiztosítás kapcsán sokszor hallunk a kiegészítő gépjármű assistance szolgáltatásról. Azonban gyakran nem vagyunk tisztában azzal, mit is jelent ez pontosan és milyen előnyökkel jár a megkötése. ...
Tovább olvasom »
2021. 07. 30.
Határidőn túli átírás - mire számíthatunk?
Egy gépjármű eladása és vétele során fontos nem szem elől téveszteni azt a tényt, hogy az átírásnak 15 napon belül meg kell történnie. Mi van azonban akkor, hogyha mégis kicsúszunk a határidőből?
Tovább olvasom »
2021. 07. 20.
Mindent az utasbiztosításról
Az utasbiztosítások anyagi és kényelmi megoldást nyújtanak a nyaralás során felmerülő problémáinkra. A számos területre kiterjedő utasbiztosításokat azonban sokszor igen nehéz átlátni.
Tovább olvasom »
2021. 07. 13.
Mabisz: másfél milliárd forintnál is nagyobb lakásbiztosítási kárt okoztak a hétvégi viharok
A hétvégi viharok a becslések szerint másfél milliárd forintot meghaladó lakásbiztosítási kárt okoztak, a biztosítók több mint 5 ezer bejelentést fogadtak - közölte a MABISZ az MTI-vel hétfőn.
Tovább olvasom »
2021. 07. 02.
Melyek a casco feltételei?
A Casco biztosítás a KGFB-vel ellentétben egy opcionális lehetőség, így a járműtulajdonosok egy része nem kíván erre költeni - pedig adott esetben komolyabb kiadásoktól kímélhetjük meg magunkat.
Tovább olvasom »
Első « Előző 45678910 Következő » Utolsó